facebook instagram expand_more chevron-left chevron-right location-pin email dialpad

Projekt Minea Fotokalender

28 juli

kalender projekt minea 2018

I slutet av juni avslutade jag mitt fina Projekt Minea med en fotokalender. För att avsluta projektet, men för att fortsätta sprida kunskap, har vi tagit fram en fotokalendern som ni kan köpa för att hjälpa oss med att hylla dessa barn, samt motverka mobbning och utanförskap. En del från varje kalender skänks till SällSynta diagnosers fond dit vi redan skänkt över 20.000:- genom projektets gång.

Jag fotograferade sista barnet för projektet i början av juni med blandade känslor. Jag är otroligt glad, och lycklig över projektet och all fantastisk respons vi fått under ett års tid. Jag kunde aldrig, i mina vildaste fantasier tro att vi skulle komma såhär långt med projektet. Tänk vilken skillnad vi gjort för alla människor med särskilda behov, och framförallt för barnen som medverkat i projektet! Jag är säker på att vi dödat fördomar och motverkat mobbning genom att sprida kunskap och hylla dessa barn.

Den 1a juli hade jag vernissage för min fotoutställning som just nu pågår (pågår fram till 5 augusti) i konsthallen i Tidaholm. Det var flera barn från projektet som kom på vernissagen, flera kunder och nästan hela min familj. Jag höll ett litet tacktal om projektet för att inviga fotouställningen och då brast det. Jag bröt ut i tårar framför alla. Det är så känslosamt det här så det går inte riktigt att beskriva med ord. Min lilla brorsdotter som kom med storm för 4 år sedan förändrade våra liv. I början med oro, och nu med ren lycka och kärlek. Inte trodde jag att hon skulle förändra mig som person och få mig att se världen så annorlunda. Samt alla dessa barn jag träffat genom projektet. Vartenda barn och familj har en särskild plats i mitt hjärta och jag kommer bära med mig dem för alltid. Projekt Minea har minst sagt satt avtryck hos mig.

Fotokalendern avser 2018 och varje barn representerar varsin månad. Bilderna är tagna utomhus, så det är fantastiska barn i fin natur som speglar årets alla årstider med bilderna. Varje barn har ett eget syndrom eller tillstånd och fotokalendern innehåller faktarutor om samtliga tillstånd, samt personliga texter från alla föräldrar till barnen. Jag har också skrivit en text som heter ”Idén bakom projekt Minea” samt att Mineas föräldrar har delat med sig av en personlig text om hur det var när Minea kom till oss för 4 år sedan.

Fotokalendern kostar 300:- och vi postar den gärna mot fraktavgift på 49:-. Vi har redan sålt fotokalendrar över hela Sverige, och även till Irland och England. Fantastiskt!!

Beställning görs via mail eller telefon:
contact@memoriesbyjulia.com
0766270532

TACK, för att ni är med och bidrar till ett mer öppet och medvetet samhälle. Tillsammans gör vi skillnad!

 

Fotokalender 2018 sällsynta diagnosers fond

Fotokalender 2018 sällsynta diagnosers fond