facebook instagram expand_more chevron-left chevron-right location-pin email dialpad

Studentfotografering

17 maj

studentfotografering student och bal fotograf tidaholm

Nu är det dags att boka tid för er studentfotografering! Körsbärsblommorna blommar som mest just nu och det blir så fint med studentporträtt i denna blomstrande miljö. Ni måste föreviga den största dagen i era barns liv.

En studentfotografering sker inte på själva studenten. Den dagen har ni fullt upp med annat och hinner inte med ett besök hos fotografen. Vi bokar en tid någon vecka innan studenten där vi tar vackra porträtt tillsammans med mössan och era fina kläder, innan de hunnit bli smutsiga efter allt ståhej på studentdagen. Jag kommer gärna till er, om ni har något kärt favoritställe där ni önskar föreviga vackra bilder, annars har jag mina fantastiska smultronställen i Skövde där det just nu, är den absolut finaste årstiden.

Många kombinerar även sin studentfotografering med att samtidigt boka mig som familjefotograf och ta några vackra porträtt på hela familjen eller syskonskaran samtidigt. Det tar vi inte ut någon extra avgift för.

Vi har möjlighet att klämma in ett par extra luckor de närmsta veckorna för er som vill boka en tid, antingen för studentfotografering eller för vackra familjebilder bland grönska.

Välkomna att höra av er!
contact@memoriesbyjulia.com
0766270532

Kram! / Julia

 

studentfotograf skövde student bal fotograf