facebook instagram expand_more chevron-left chevron-right location-pin email dialpad

Utomhusfotografering Skaraborg

18 september

Skara Skaraborg äppelodling utomhusfotografering

Höstporträtt, utomhus, barnbilder, barnporträtt, barnfotografering, utomhusfotografering, skaraborg

Jag har många smultronställen runt om i Skaraborg och just nu är mitt absoluta favoritställe som finast. Det är en äppelodling som just nu är full av klarröda äpplen. Det här stället rekommenderar jag verkligen nu i höst om ni vill boka mig som barnfotograf eller som er familjefotograf för att föreviga hela familjen.

Nu är hösten på ingång och det märker man verkligen av. Löven börjar gulna och vi har schemat fullt med familj- och barnfotograferingar utomhus bland höstfärgerna. Hösten är min favoritårstid. Jag älskar att gå i skogen med min lurviga cockerspaniel Marley och leta efter svamp, och tända ljus i studion samtidigt som jag sitter med en kopp varm choklad och redigerar bilder. Jag älskar tjocka, stickade tröjor på bild och varma färger som verkligen hör hösten till!

Det börjar fyllas på rejält inför jul och vi har inte många lediga tider kvar för er som vill förevigas hos oss innan årsskiftet. Jag rekommenderar att ni hör av er snarast om ni vill få en tid. Likaså får ni hålla utkik här för inom kort dyker ett julerbjudande upp för er som har fotograferats hos oss och vill köpa julklappar till nära och kära. Samtidigt som jag har så mycket roligt att berätta om utställningar med Projekt Minea.

Vi hörs!
/ J