Gravidfotograf

Det vackraste jag vet

Ni genomgår just nu bland det häftigaste man kan uppleva, ni bär en liten bebis i magen. Det är det absolut vackraste jag vet! En graviditet är något som verkligen måste förevigas med en gravidfotografering och bilderna kommer ni för alltid bära med er, älska och beundra. För mig är det viktigt att fotograferingen är lugn och naturlig! Jag guidar er igenom fotograferingen, hjälper er med poser och ser till att ni blir avslappnade och bekväma framför kameran.

Jag rekommenderar att man genomför en gravidfotografering någon gång mellan v. 30-35.

Välj paket

När man bokar gravidfotografering hos oss finnsdet två gravidpaket man kan välja mellan: gravid lyx och gravid standard.Vilket paket passar dig bäst?

Gravid Lyx: 1850 kr

Vårt exklusiva gravidpaket kostar 1850 kr. Då ingår en timmes fotografering och två timmars styling av hår och smink av vår utbildade makeup- och hårstylist. Ni är själva med och väljer hur ni vill bli stylade eller så ger ni henne fria händer. Vi har också stort urval av vackra gravidklänningar och kjolar som ni lånar till fotograferingen!

Ni får ha med kläder hemifrån om ni vill, annars har vi garanterat något som passar alla och dessutom har vi på sistone fått in många fina nyheter bland våra gravidkläder. Efter att ni blivit stylade möts vi upp i studion och åker tillsammans till en lämplig fotoplats där vi fotograferar i lite olika miljöer och ombyten. Skulle man önska finns möjlighet att ta bilderna både i studio och utomhus eller endast ett alternativ. Det är exempelvis väldigt fint med lite mer avklädda bilder i studion med fokus på magen och några bilder med kläderna utomhus. Men jag är öppen för förslag och idéer, och ni väljer själva vad ni är bekväma med.

4

Gravid Standard: 850 kr

En vanlig gravidfotografering kostar 850:- där en timmes fotografering ingår och även här får ni låna våra gravidkläder, ta bilderna utomhus eller i ateljén beroende på vad ni föredrar. Jag väljer mina fotoplatser med stor omsorg och jag har riktiga smultronställen precis runt hörnet vid ateljén där jag vet att vi skapar magiska bilder.

När man bokar en gravidfotografering hos oss får man även sin nyföddfotografering för halva priset. Det är så fint att ta bilder på magen under graviditeten och sedan när bebis tittat ut, ta liknande bilder fast med bebis utanför magen.

Inspiration

Här kan ni få inspiration från tidigare fotograferingar.