Produkter

Memories By Julia är stolta över att visa er en kollektion av de finaste produkterna på marknaden.

Produkterna vi erbjuder våra kunder är handgjorda och tillverkade utav oss, i vår egna ateljé! Vi har ett stort utbud med flera olika produkter och har definitivt något som passar just ditt hem och din stil.

Några veckor efter er fotografering, alternativt direkt efter er fotografering om ni åker långt, ses vi igen i ateljén på en bildvisning. Då sitter vi ned i vårt bildvisningsrum, fikar och i lugn och ro pratar igenom vad ni vill göra med de vackra bilderna från er fotografering. Under bildvisningen designar vi tillsammans en kollektion av era favoritbilder, och ni får möjlighet att välja färg, form och produkt utefter vad som passar just ert hem och era behov. Vill ni ha en serie i ett fotoalbum att bläddra i, som du själv har från din bebisfotografering när du var liten? Eller vill ni se er busiga familjebild stort på väggen i en vacker, handgjord ram som matchar inredningen i vardagsrummet, och därmed varje dag påminnas om just det ögonblicket?

Du får tillfälle att titta, klämma och känna på alla våra produkter på vår bildvisning. Tills dess, får ni här en liten tjuvkik på en del utav vårt produktsortiment. Maila oss gärna för att få fullständig prislista.

Hos oss får man också en egen, personlig mobilapp, med de bilder ni köper i produkter på bildvisningen utan kostnad!

Vi har fotoalbum med en serie på 10 bilder, från 2350 kr och handgjorda bordsförstoringar inkl. standardram från 695 kr.